fbpx

Room Escape “El secret de la torre”

El room escape "El secret de la torre" està ubicat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou (Berguedà) i se centra en Gironella, posant èmfasi en la història i la cultura del municipi. L'Antònia i el Tomàs, antics amos i senyors de la colònia, us donaran la benvinguda a la torre abans d'endinsar-vos a descobrir el secret que s'hi amaga.

El room escape està pensat per fer en família, en grups de 3 a 5 persones, i és un dels pocs escape rooms de la comarca del Berguedà pensat per a tots els públics.

El projecte és una iniciativa del Consell d’Infants del municipi, en concret dels consellers del curs 2018/2019 i que van continuar treballant els representants de l’any 2019/2020.


Descripció

El secret de la torre és un room escape familiar, adequat per a infants on junts compartireu una bona estona jugant i descobrint el sercret amagat.

És un room escape sense elements de por i on tothom se sentirà còmode jugant, a més, els infants gaudiran del moment i potenciaran les seves habilitats.

En arribar gaudireu de la presentació teatralitzada del joc, on l'Antònia us posarà en situació i us acompanyarà a endinsar-vos a la Torre.


Sinopsi

Ens situem al segle XIX al bell mig del Berguedà, a la colònia tèxtil de Viladomiu Nou, centre neuràlgic de la producció tèxtil de la conca del Llobregat. A la fàbrica fa dies que corre el rumor que l'Antònia i el Tomàs, amos de la colònia, amaguen un gran secret a casa seva, la Torre de l'Amo.

Entre les colònies veïnes ja parlen del desastre econòmic i de la producció si el secret surt a la llum. Aquest secret no pot seguir vius dins la torre, necessitem que el descobriu i que el portreu lluny del Tomàs i l'Antònia.

Us atreviu? Els habitants de la colònia us necessiten per descobrir el secret de la torre.
ENTRADES

  • Preu: 40€ grup. De 3 a 5 persones.
  • Entrades: Comprar entrada
  • Horaris: Dissabtes i diumenges a les 15.00h, 17.00h i 19.00h. Les entrades s'han de comprar abans del divendres a les 14.00h .