fbpx

Zona esportiva

La zona esportiva consta de diversos equipaments: el camp de futbol municipal, el pavelló esportiu, les pistes de volei platja, les pistes de tennis, la pista de pàdel, la piscina municipal i una zona de bike trail.

El pavelló poliesportiu municipal està pensat fonamentalment per a la pràctica de totes les modalitats esportives de tipus inodor. Tot i això s'ha demostrat que és un espai cobert òptim per a festes i exhibicions. El pavelló consta de una pisa de 40x20, amb 2 porteries de futbol sala, i 2 cistelles per a la pràctica del bàsquet. Disposa de la possibilitat d’adaptació de xarxes per a la pràctica de voleibol entre altres espots, com pot ser patinatge de pista. Dins les instal·lacions del pavelló disposem de varis vestuaris d’equip, i dos d’individuals, amb dutxes.
Les instal·lacions del camp de futbol municipal consten d’un camp d’unes mides aproximades de 60x100, apte per a futbol 11, i amb la possible adaptació a futbol 7 amb 2 camps de 40x60 aproximadament. El camp disposa de 4 vestuaris i dutxes.
A la zona poliesportiva, podem trobar-ho un seguit de rocs, pneumàtics, fustes, etc, en vertical i posades deliberadament per tal de que sigui un obstacle per els practicants d’aquesta disciplina, i per a varies dificultats.
Gironella disposa de 2 pistes de mides homologades (18x9) construïdes amb un material de sorra especifica de platja per de poder simular el joc real en ella.