fbpx

L’11 de Setembre i Gironella

L’11 de setembre i Gironella és una representació teatral inspirada ens els fets viscuts l’any 1914 a la vila i a Catalunya. L’eix central de l’argument de ‘L’onze de setembre i Gironella’ és una família de la vila, encapçalada per l’avi Jordi, que d’una manera o altra van lluita per defensar la seva pàtria.

“Gironella, onze de setembre. Avui, Diada Nacional de Catalunya. En altres temps una vila en què també es van viure aquells moments tan significatius de la història de la nostra Pàtria.

Ara, tots nosaltres, els podrem recordar mitjançant aquesta representació. El pont vell, fidel testimoni de la vida dels gironellencs i gironellenques, els tornarà a reviure.

Per entendre el present i saber construir el futur cal no oblidar el passat. Per això avui coneixereu el MESTRE JORDI i la seva família; gent de nostra terra, gent com nosaltres, catalans i catalanes, vinguts d’arreu, que al llarg de les generacions han treballat i lluitat per preservar la nostra identitat i fer un País en llibertat.

Som perquè ells van ser. Serem perquè t’estimem a tu: CATALUNYA.”