fbpx

Sant Roc

En motiu del patró de Gironella, Sant Roc, cada 16 d’agost Gironella es vesteix de gala per celebrar una de les festes majors més grans i més sonades de la comarca.

La Festa Major de Gironella compta amb més d’una cinquantena d’actes repartir durant més de 5 dies durant al setmana del 16 d’agost.

En els actes de la Festa major hi podem trobar actes tradicionals com el Pubillatge, ballada de Sardanes, el festival de dansa folklòrica del Berguedà amb l’Esbart Dansaire de Manresa i l’Esbart Sant Jordi de Gironella i finalment la ballada de l’Almorratxa, la dansa senyorial per excel·lència de la Vila de Gironella que només es balla en motiu de la festa Major, sempre sortint de Missa amb la comitiva de les autoritats.

A banda dels actes tradicionals també hi ha una gran oferta amb una Festa Major Infantil pròpia farcida d’actes, així com una agenda d’oci juvenil per als més cafres.

Les grans orquestres del País també tenen lloc amb els seus concerts, serenates i balls de gala.

La Festa Major de Gironella és una de les festes majors més grans de la comarca del Berguedà, veniu i gaudiu-la.

16 d'agost

gdpr-image
Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si segueixes navegant acceptes la nostra Política de privacitat.
Saber-ne més