fbpx

Imprescindibles

El room escape \»El secret de la torre\» està ubicat a la Torre de l\’Amo de Viladomiu Nou (Berguedà) i se centra en Gironella, posant èmfasi en la història i la cultura del municipi. L\’Antònia i el Tomàs, antics amos i senyors de la colònia, us donaran la benvinguda a la torre abans d\’endinsar-vos a descobrir el secret que s\’hi amaga.

El room escape està pensat per fer en família, en grups de 3 a 5 persones, i és un dels pocs escape rooms de la comarca del Berguedà pensat per a tots els públics.

El projecte és una iniciativa del Consell d’Infants del municipi, en concret dels consellers del curs 2018/2019 i que van continuar treballant els representants de l’any 2019/2020.

Descripció

El secret de la torre és un room escape familiar, adequat per a infants on junts compartireu una bona estona jugant i descobrint el sercret amagat.

És un room escape sense elements de por i on tothom se sentirà còmode jugant, a més, els infants gaudiran del moment i potenciaran les seves habilitats.

En arribar gaudireu de la presentació teatralitzada del joc, on l\’Antònia us posarà en situació i us acompanyarà a endinsar-vos a la Torre.

Sinopsi

Ens situem al segle XIX al bell mig del Berguedà, a la colònia tèxtil de Viladomiu Nou, centre neuràlgic de la producció tèxtil de la conca del Llobregat. A la fàbrica fa dies que corre el rumor que l\’Antònia i el Tomàs, amos de la colònia, amaguen un gran secret a casa seva, la Torre de l\’Amo.

Entre les colònies veïnes ja parlen del desastre econòmic i de la producció si el secret surt a la llum. Aquest secret no pot seguir vius dins la torre, necessitem que el descobriu i que el portreu lluny del Tomàs i l\’Antònia.

Us atreviu? Els habitants de la colònia us necessiten per descobrir el secret de la torre.

no-repeat;left top;;
auto

ENTRADES
Preu: 40€ grup. De 3 a 5 persones.Entrades: Comprar entradaHoraris: Dissabtes i diumenges a les 16.30h, 18.00h i 19.30h.


no-repeat;right top;;
auto